ČARNE DELAVNICE

Reiki zdravljenje v objemu vilinskih bitij

Kako poteka reiki zdravljenje?

Ob podpori vilinskih bitij in elementarnega sveta vas vabim, da okrepite in podprete zavedanje svetlobe v sebi in sprožite zdravljenje na različnih ravneh. Leže na mehki blazini, v varnem zavetju posvečenega prostora, kristalov, pojoče posode, belega žajblja in nežnih angelskih kart se posvetim samo vam – tebi.

Ob uglasitvi z božansko iskro, ki je prisotna v vseh nas, se nama bodo pridružila različna bitja, varuhi in vodniki, občasno tudi predniki (in zanamci), ki spremljajo mene ter tudi tebe na življenjski poti. Zaradi njihovega vodstva sem tudi začela s temi delavnicami, saj se pred tem nisem počutila poklicana za zdravljenje drugih.

Ta klic sem zaslišala že nekaj časa nazaj, vendar ga nisem povsem razumela. Verjetno sem morala najprej sama stopiti na pot zdravljenja sebe in spremeniti kar nekaj vzorcev razmišljanja, delovanja, pozdraviti stare rane in stiske ter ozavestiti kolektivna (ženska) bremena. Pravijo, da lahko zdraviš druge, ko pozdraviš sebe. Moja pot ni zaključena, vendar pa skozi mene deluje univerzalna kozmična energija in pa subtilna bitja, ki nam želijo najvišje dobro in podpirajo naše namere.

Zakaj zdravim?

Glasen klic me je pozval leta nazaj v meditaciji, ko so k meni pristopila tri angelska bitja. Takrat razen najbolj prepoznavnih angelov, nisem poznala njihov podob in imen. Presunjena in ganjena ob takšni prisotnosti, sem vprašala po njihovih imenih in namenu. Prvi je k meni pristopil bel angel Gabrijel, glasnik novih poti in nalog. Za njim sta stali temni angleski postavi, ki sta se predstavili kot Samael in Azrael. Kasneje sem po spletni zakladnici pobrskala, kdo in kaj predstavljata in razumela, da sta angela preobrazbe, ki se le redko pokažeta. V času večjih kozmičnih in zemeljskih premikov imata prav posebno vlogo. V mojem videnju sta stopila k meni in me popeljala na travnik. Prepreden je bil z mrtvimi, črnimi rastlinami. Pokazala sta mi, naj s svojimi dlani objamem eno od teh rastlin. Takrat je zasijala in zacvetela. Po licih so mi pritekle solze gajnjenosti in hvaležnosti.

Svetlobo v sebi in v dugih sem začela zaznavati postopoma. Sij naših telesah sem najprej videla kot različne odtenke avre okoli našega telesa, kasneje pa tudi kot celotno energetsko telo, ki sveti v različnih barvah in jakosti. Vabim vas, da se v objemu vilinskih bitij in elementarnega sveta posvetimo procesu zdravljenja našega telesa. Zdravljenje poteka ob podpori zavedanja svetlobe v meni in vas. Zdravljenje poteka na različnih nivojih. Bistveno je, da začutimo telo kot odraz našega čustvenega in mentalnega stanja. Vsaka celica je živa enota, ki opravlja svojo nalogo in omogoča našemu telesu, da obstaja kot celota. Naše telo ni mehanska urica, ki tiktaka. Je svetloba, ki prevzema gosto vibracijo materije. Naše telo dejansko oddaja svetlobo, kar so zaznali že strogi znanstveni merski instrumenti (o tem več drugje:).

Počasi sem razumela, da je moja namera zdravljenja namenjena tako posameznikom – tebi, in skupinam, kot tudi prostorom, njihovim bitjem in vzročnim ravnem. Ob vsem tem se zdravim tudi sama, kot holografski delec vesolja pa celotno stvarstvo. Priduži se mi.

 

En komentar

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian