O meni

Kdo sem?

Ime mi je Tea. Sem šepetalka Zemlje in intuitivna zdravilka vzročnih ravni. Zavedno gojim svetlobo v sebi in se radostim ob pogledu na vse stvarstvo.  Moja pot je podpreti iskro zavedanja Enosti v vseh nas.

Že od malih nog čutim tesno povezanost z Zemljo, ki se je v otroštvu tkala predvsem prek stika z rastlinami, njihovimi energetskimi polji in elementarnim svetom ter kraljestvom različnih subtilnih bitij. Svojo navezanost in način povezovanja z živimi bitji sem zaradi pritiska bližnje okolice hitro začela pripisovati bujni otroški domišljiji deklice, ki živi vzporedno s svetom vil in škratov. Skozi odraščanje in življenjske preizkušnje sem svoje zaznavanje pestrosti življenjskih oblik precej zatrla, vendar sta bila želja in notranji vzgib po ponovni vzpostavitvi mostov premočna.

Moje izkušnje.

Izkušnje v Šoli ustvarjalnega sobivanja z Zemljo in njenimi bitji VITAAA, meditacija in intuitivni način povezovanja z naravo so me opogumili, da sem stopila na pot k bolj občutenemu načinu bivanja. Odprli so mi vrata do vzporednih svetov Zemlje, sporočil iz angelskega sveta in me povezali z mojimi zvezdnimi koreninami. Močno sta med podprli tudi iniciaciji Usui reiki prve in druge stopnje, ki sta mi pomagali ozavestiti pretok univerzalne kozmične energije skozi moje telo ter začutiti večdimenzionalnost mojega obstoja. Delavnice zavestnega diha in transmisije zvezdnih bitij pri Solari An Ra pa so me vodile pri aktivaciji svetlobnega telesa.

Kaj delam?

Vsakodnevno z dihalnimi vajami in poglobljeno meditacijo krepim zavedanje svojega svetlobnega telesa in hkratno prisotnost v večrazsežnostnih prostorih. Najbolj glasno me kliče vilinski svet, s katerim vsakodnevno izmenjujem sporočila srčnih prostorov. Ob branju zapisov Čarne praproti vas vabim, da sporočilom prisluhnite tudi vi.

V svojem delu se ukvarjam z iskanjem novih poti k doseganju bolj odgovornega in harmoničnega delovanja človeških bitij ob zavedanju svoje prepletenosti z Zemljo in vesoljne Zavesti. Svoje poti gradim tudi na znanju, ki sem ga pridobila v času svojega formalnega šolanja. Magistrirala sem iz kulturne antropologije in doktorirala iz sociologije. Tam, kjer sem prisotna in vsakodnevno delujem, želim krepiti zavedanje vsepovezanosti in harmoničnosti delovanja med vsemi nami.

sl_SISlovenian