ČARNI ODTIS

Polet večnosti

Knjiga, ki je razširila moja krila.

Knjiga Polet večnosti nadaljuje z opisom moje poti, ki me je peljala nazaj k sebi. K zavedanju svojega lastnega bistva, ki sega onkraj utelešenih svetov in se napaja v izviru Enosti. Knjiga je nadaljevanje svoje predhodnice z naslovom Dih neskončnosti, vendar pa k vam vstopa skozi svoja vrata zaznavanja in občutenja. Moja pljuča se ne bojijo več radostno napajati v dihu stvarstva, moje oči se ne skrivajo več pod temno tančico in moje dlani hvaležno sprejemajo topel stisk bitij iz različnih razsežnosti utelešenih in neutelešenih prostorov. Skupaj z Dihom neskončnosti tvori zaključeno celoto in odpira vrata v zavedanje povsem novih ravni bivanja.

Na tej poti še vedno črpam iz korenin geomantije in sledim navdihujočim zamislim Marka Pogačnika. Neskončno sem hvaležna za njegovo celostno delovanje, delavnice in čudovite knjige, ki odpirajo nove načine sodelovanja, občutenja in zavedanja naše vloge v stvarstvu Gaje in v kozmičnem plesu življenja. Sodelovanje z njim in z društvom VITAAA je navdihnilo mnoge poti, na katere sem se podala. Pomagalo mi je prisluhniti in občutiti subtilno raven stvarstva, prežetega z ljubečo podporo pri soustvarjanju novih vzorcev bivanja.

Prav tako sem neskončno hvaležna Simoni Boc in Petru Smoletu iz založbe Chiara, ki sta podprla moje delo. Upam, da ga boste tudi vi.

Kaj skriva med platnicami?

Zapisi v knjigi Polet večnosti so čarobne statve, besede v njej pa subtilna preja, s katero tkem svoja krila. Z njimi leti v očem nevidne prostore zavesti Zemlje, kjer se iskrijo zamisli in ideje našega sveta. Prisotnost v teh prostorih je pot osebne preobrazbe  – in je hkrati klic vsem živim bitjem, da se ji pridružijo pri občutenem zaznavanju stvarstva, kjer kot zavesten del celote skupaj krojimo nove prostore ljubezni, radosti in harmonije. Na tej poti me ljubeče spremljajo vilinska bitja in škratovska kraljevstva, krajinske deve ter podobe iz sanj, ki v obliki arhetipskih simbolov trkajo na vrata kolektivnega nezavednega vseh nas.

Knjiga je vabilo vam, da ob zvenu prebranih besed stkete svoja lastna krila in poletite skupaj z mano. Če boste prisluhnili z notranjimi ušesi, pogledali z notranjimi očmi in potipali z notranjim čutom srčnega zaznavanja, bodo tudi vas na tej poti spremljala čarobna bitja in skupaj z vami premagovala notranje ovire in prepreke. Na poti lastnih izkustev, doživetij in uvidov ste vabljeni v skupne prostore nove ravni zavesti in bivanja. Vrata do njih se nam na široko odprejo prav vsakič, ko začutimo in gojimo v sebi ljubezen, mir in radost.

Knjigo bogatijo čudovite fotografije Bojana Breclja, ki je pogosto spremljal moje poti po prostoru s svojim objektivom. Ob nastajanju pričujoče knjige se je še okrepilo moje zavedanje, kako fotografije uokvirjajo besede, ki jih mislim, izrekam in zapišem. S svojimi čarobnimi podobami vas bodo spremljale ob branju zgodb in vabile k občutenemu in ljubečemu povezovanju z novimi prostori zavesti Zemlje.

Knjigo najdete tu.

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian