ČARNE ISKRICE

Odpiram portal srca

Kličem bitja elementa ognja, naj navdihnejo naše ustvarjalne zamisli, zanetijo iskro ustvarjalne moči iz katere vrejo ideje naše duše. Naj povežejo podobe v naši zavesti, jih spnejo v celoto, ki podpira in vodi esenco naše duše v tem čudovitem telesu. Iskre ustvarjalnosti naj osvetljujejo našo pot In grejejo dih telesa. Hvala za vašo prisotnost in podporo. AHO.

Kličem bitja elementa zemlje, naj nas poivežejo s središčem planeta, aktivirajo spomin mineralov in zaigrajo na strune starodavne modrosti, ki se pretaka skozi generacije zemeljskih bitij. Naj nas krepijo in opogumljajo, ko ustvarjalne zamisli pretvarjamo v utelešeno življenje in z dlanmi slikamo, gnetemo, klešemo pišemo našo realnost. Hvala za vašo prisotnost in podporo. AHO.

Kličem bitja elemeta vode, naj varno plujemo na vrtincih naših čutev s pomočjo njihove miline, ljubezni in zaupanja. Naj nas spodbudijo, da odpremo tokove čustvene palete in se prepustimo lepoti podob, ki jih izrisujejo na platnu naše duše. Naj nam pomagajo pri preobrazbi zastarelih in bolečih čustevnih vzorcev in nas podprejo v ljubezni do sebe. Hvala za vašo prisotnost in podporo. AHO.

Kličem bitja elementa zraka, naj nam pokažejo, kje so naša krila, da jih široko razpremo, in poletimo v prostore naših spominov ter še nenapisanih zgodb življenja. Z lahkoto in močjo vetra naj odpihnemo bremena in ponesemo naprej ljubezen, milost in toplino objema. Naj nam pokažejo, kako smo lahko brezmejni in brezpogojni v svojem v svojem tlakovanju poti in tkanju niti živjnenjske pripovedi pripovedi. Hvala za vašo prisotnost in podporo. AHO.

Kličem bitja kozmičnih sprememb, ki utelešajo nove elemente stvarstva, naj podprejo preobrazbo našega zavedanja v širjavi brezmejne zavesti. Naj nas podprejo na poti povezave s svetlobnim telesom in ojačajo moč zmajeve sile v naših ustvarjalnih podvigih. Naj nas opogumijo, da sprejmemo resnično bistvo našega obstoja in zadihamo v ritmu Enosti. Hvala za vašo prisotnost in podporo. AHO. ♥

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian