ČARNI ODTIS

Dih neskončnosti

Knjiga, ki me je povezala s srcem Zemlje.

Knjiga Dih neskončnosti je poetičen zapis vtisov, ki so nastali na podlagi geomantičnega pristopa v povezovanju s prostorom in bitji iz večrazsežnostnih ravni. Odraža pot mojega prebujanja in opogumljanja, da pokažem svojo pravo naravo. Pomemben korak k temu je podprlo delovanje v Šoli ustvarjalnega sobivanja z Zemljo in njenimi bitji VITAAA. Vse izkušnje pridobljene tekom našega druženja so bile korak bližje k izpolnitvi eni od močnih želja v mojem življenju. Stremela sem k povezavi svojega notranjega poslanstva z zunanjim in zato želela pridobiti in nadgraditi znanje in izkušnje, ki bi mi omogočale delovati smiselno in odgovorno.

Sodelovanje z Markom Pogačnikom, Ano, mentorji in vsemi sošolci mi je omogočilo, da se mi je ponovno odprl prostor številnih razsežnosti, ki jih ni mogoče zaznati le skozi ustaljena človeška čutila.V skupini naše šole in društva VITAAA sem dobila, in še vedno dobivam, ogromno podporo. Srčno se zahvaljujem Marku, ki je vodil in navdihoval moje delo. Zahvaljujem se Gregorju, Maši, Ivani in Jelki. Zahvaljujem  se prav vsakemu s katerim sem, in upam, da še bom, sodelovala. Društvo VITAAA je tudi podprlo izdajo knjige in omogočilo, da vas vabi k branju.

Kaj se skriva med platnicami?

Dih neskončnosti je sestavljen iz osmih pripovedi, ki orisujejo čarobnost izbranih lokacij in hkrati razodevajo osebno izkušnjo avtorice. Besedilo sledi mojemu notranjemu klicu k drugačnemu mišljenju in delovanju v procesih preobrazbe. Nastalo je ob zavedanju, da pot k novemu ni lahka, saj zahteva od nas povsem spremenjeno zamišljanje oblik življenja, ki se manifestirajo skozi kozmično in Gajino zavest. Pomembna opora pri teh procesih so prostori, ki že stopajo po tej poti in v sodelovanju z elementarnimi ter angelskimi bitji preobrazbe ponujajo pomoč in spodbudo. Ti prostori navdihujejo, povezujejo in hkrati v nas prebujajo iskro zavedanja našega resničnega bistva.

S predstavitvijo teh prostorov sem želela pokazati ne toliko kje, ampak kako, torej na kakšne načine sodelovanja in komunikacije s prostori in samimi sabo, je mogoče prepoznati zametke preobrazbe kjerkoli in kadarkoli ter kako se vključiti v čudoviti tok novega, ki teče skozi celotno stvarstvo. Da raztopimo meje med na videz pomembnimi in nepomembnimi prostori, močnimi in nemočnimi, posvečenimi in neposvečenimi. Vsak s svojo vlogo v utelešenem in neutelešenem svetu predstavlja del celote, ki samo uglašen skupaj, izvabi najčistejšo melodijo.

Knjigo bogatijo čudovite fotografije Bojana Breclja, ki subtilno povežejo izkustvo ob branju v celovito doživetje prostorov.

Knjigo najdete tu.

 

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian