ČARNE DELAVNICE

Geomantski pohodi v novo zavest Zemlje

Geomantski pohodi so srečanja oziroma delavnice, kjer skupaj obiščemo izbran prostor, ga občutimo, se povežemo z zavestjo različnih subtilnih in fizičnih bitij in tako vzpostavimo živo in pristno komunikacijo, ki temelji na naših srčnih namerah.

Osrednja nit naših srečanj je podpreti in se odpreti spremembam, ki vodijo v harmonično, ljubečo in povezovalno življenje na Zemlji. Razširiti svojo zavest in okrepiti zavedanje vsepovezanosti od nas zahteva, da osvetlimo tudi temne kotičke naše notranjosti, jih pozdravimo in se opolnomočeno podamo v ustvarjalne življenjske poti. Tudi prostori odražajo prehod v novo zavest Zemlje in kličejo po preobrazbi. Skupaj se lahko podpremo na tej poti in povežemo v usvarjanju novih prostorov, tako notranjih, subtilnih kot tudi tistih, ki se na tej podlagi manifestirajo v fizično realnost.

Potovanje po prostoru je dogodivščina, ki nas najprej popelje znotraj nas same. V varnem zavetju skupine, se lahko odpremo pomembnim vtisom, občutjem in zaznavanjem. Povezava in uglasitev skupine je pomemben del naših srečanj, saj se povežemo s skupno namero in povabimo tudi naše varuhe, vodnike in bitja prostorov, ki nas želijo podpreti in nam pomagati.

Na začetku poti prosimo za ključ, ki predstavlja simbolni most povezave med nami in prostorom. Ob prošnji se odpremo zaznavam in se prepustimo domišljiji. Ta v geomantiji ni nekaj izmišljenega ali otročjega – ampak je dragoceno orodje spoja naše duše in uma, s katerim različne zaznave, vibracije pretopimo, prevedemo v podobe, občutja, barve…vse in karkoli je pravilno, saj odraža naše unikatne zaznave. Pogosto je ključ, ki ga prejmemo, vodilo skozi celotno delavnico.

Na različnih točkah v prostoru se odpremo notranjim sporočilom in občutimo vibracijo prostora. Ob povezavi z različnimi energijami, drevesi, kamni, subtilnimi bitji, notranjimi uvidi se podamo v skupen proces zdravljenja, povezovanja in občutenja. Ko delamo s prostorom, se ta odziva na naše trenutno čustveno in vibracijsko stanje, tako da vedno najprej zdravimo in negujemo sebe, kar potem ponesemo tudi v širši prostor skupine in prostora. Smo v procesu soustvarjanja in hkrati negujemo pozornost naše lastne zavesti.

Na koncu si vzamemo čas, da podelimo naše vtise in izkušnje, jih povežemo in tako ozavestimo našo pot in procese. S tem si dovolimo, da čustva in izkustva dobijo globji pomen in nam pomagajo pri naših nadaljnjih življenjskih izzivih.

Geomantski pohodi temeljijo na dragocenih izkušnjah in znanju, ki se jih pridobila v Šoli ustvarjalnega sobivanja z Zemljo in njenimi bitji VITAAA, meditacija in intuitivni način povezovanja z naravo, ki so me opogumile, da sem stopila na pot k bolj občutenemu načinu bivanja.

 

 

 

 

 

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian