ČARNE DELAVNICE

Večdimenzionalno zdravljenje duše in telesa

Srečanje je namenjeno vsem tistim, ki želite podpreti svoje fizično, čustveno in duhovno telo, sprožiti procese zdravljenja in pridobiti podporo, da sami prevzamete vajeti zdravljenja v svoje roke. Prav tako je namenjeno vsem tistim, ki slišite klic duhovnega prebujenja in želite okrepiti stik z vašim višjim, angelskim vidikom zavesti. Morda v vas tli plamen duhovne preobrazbe, ki ni namenjen le vaši lastni prenovi, ampak se želi razplamteti v najvišje dobro vseh nas, vseh bitij in celotnega planeta.

Vabim vas, da se z mano vključite v proces zdravljenja, ki ni samo premagovanje bolečine ali bolezni v telesu. Je predvsem energetska podpora in rekalibracija, ki odpre našo zavest in spremeni vzorce mišljenja in delovanja. Le tako lahko stopimo iz začaranega kroga negativnih vzorcev razmišljanja in vedenja, ki nam onemogočajo živeti v polnosti naših potencialov, darov in namenov na tem planetu.

Srečanje tako obsega tudi pogovor in aktivno sodelovanje v zdravilnem procesu, ki poteka skozi uglaševanje, aktivacijo ali čiščenje čaker. Poteka v uglašenem stebru bele svetlobe izvora in s podporo ter blagoslovom vodnikov in angelov.

Čakre so energijski vrtinci, ki omogočajo pretok univerzalne življenjske energije. V našem telesu jih imamo sedem. Uravnavajo delovanje našega fizičnega telesa, tako da neposredno vplivajo na naše žleze in hormonsko stanje. Vsako neravnovesje se hitro odrazi v slabšem telesnem počutju, utrujenosti, nemiru. Če takšno stanje traja predolgo, se soočimo z boleznijo. Povezane so tudi z našim čustvenim telesom, ki prek nezavednih procesov skozi čas nabira težka bremena v obliki nepredelanih čustev in travmatičnih izkušenj. Pogosto ta bremena pridobimo v najzgodnejšem otroštvu in jih v določeni meri celo prevzamemo od naših staršev in ostalih bližnjih. Tako potem govorimo o družinskih bolezenskih anamnezah.

Smo pa tudi duhovna bitja, povezana z dušo tega čudovitega planeta in z našim kozmičnim izvorom. Tako imamo še dve spodnji čakri in tri zgornje. Prva spodnja čakra nas varuje pred negativnimi vplivi delovanja najrazličnejših bitij Zemeljske zavesti, spodnja pa nas neposredno poveže z njenim kozmičnim vidikom in božanskim izvorom. Zgornje tri nas povezujejo z našim višjim jazom, dušno družino in enostjo vesoljne zavesti.

Zdravljenje in aktivacija vseh čaker tako vodi ne le v opolnomočeno in zavedno življenje, ki omogoča fizično zdravljenje, ampak v nas aktivira duhovni potencial. Okrepi naše ekstrasenzorične veščine, kot so intuicija, kanaliziranje, stik s predniki, angeli ter drugimi duhovnimi bitji svetlobe. Pomaga nam prepoznati naše dušne korenine in nas poveže z našimi člani dušne družine. Tako drug drugega podpiramo v ohranjanju vibracije nove Zemlje, novega sveta.

Zdaj je čas, da vsak od nas aktivno vstopi na to pot in soustvarja lepše, harmonično življenje vseh bitij na tem planetu.  Slišite klic, da se pridružite v svetlobno omrežje brezpogojne ljubezni, a pri tem rabiš še nekaj podpore? Potem ne omahujte in me kontaktirajte. Srečanja organiziram tako osebno, na štiri oči, kot tudi preko spleta. Tako kot vam je ljubše. Zdravljenje mene, je zdravljenje vseh – in zdravljenje vas, je zdravljenje celega planeta.

Izjemno močno zdraviteljsko iniciacijo so mi podarili zvezdni vodniki čudovite duhovne učiteljice Solare An Ra.

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SISlovenian