ČARNE AKTIVNOSTI

Vsak hodi svojo pot, s svojimi izkustvi in doživetji. Skozi lastne prostore skupne podzavesti in v iskanju uvidov, ki podprejo vsako dušo posebej. Vendar je pomembno potovati in se povezovati v skupnem prostoru ‘novega’. Slednji je zelo pomemben v času tektonskih sprememb in premikov v svetu, v času težkih in gostih vibracij strahu, jeze, nejevolje, ki se kopiči v skupni skladovnici človeških izkustev. Vse to so podobe, ki niso resnične in se jih moramo otresti – drugače bomo ostali ujeti v njih. Pojdimo v prostore Nove Zemlje. Naš planet že doživlja svojo reinkarnacijo, se oblači v lažje telo. Tudi mi kot del nje smo ne le vabljeni na to pot, ampak srčno spodbujeni, da ostanemo stkani z njeno novo podobo obstoja. Ti prostori so že tukaj, okoli nas in v nas. Vsakič, ko čutimo ljubezen v sebi, mir, radost in smo povezani z izvorom, smo prisotni v teh prostorih. To je nova raven zavesti, bivanja, ki je usklajena z zodiakalnimi in vesoljnimi cikli, ki so nepredstavljivo močnejši od pogona naše civilizacije.

Imamo pa možnost odločanja, ki naj je bila položena v zibko rojstva. Kje bomo prisotni, v iluziji starega ali v prostorih novega?

Naj nas pot v spremstvu bitij našega stvarstva, naših varuhov in vodnikov vodi v središče teh prostorov, prav do srca Gaje. Naj na poti spoznamo, dobimo uvide in navdihe, ki jih rabi naša duša, da lahko v vsej polnosti zaživi v teh čudovitih telesih. Prestop v novo zemljo – tukaj in zdaj.

sl_SISlovenian